Pardalet matiner: abonaments #eufònic2022 a preu reduït!

Després de dos anys de limitacions, amb entrades individuals i inscripció prèvia, torna el sistema d’abonaments! Aquest dimarts 26 d’abril surten a la venda els abonaments pardalet matiner (1rst release) d’Eufònic 2022 a un preu reduït (fins al 25 de maig)

L’abonament atorga dret a l’accés a tots els concerts i a totes les activitats de pagament del festival (fins a completar aforament): els concerts de l’Església Nova, els espectacles audiovisuals de l’Auditori Sixto Mir i les actuacions de l’escenari nocturn. La resta d’activitats i concerts en altres espais són gratuïtes.

Hi ha dues modalitats d’abonaments:

  • el d’un dia i una nit (que a preu reduït costa 25€ i que inclou totes les activitats de divendres 26 o de dissabte 27 d’agost)
  • el de dos dies i dues nits (que a preu reduït costa 45€ i que inclou totes les activitats de divendres 26 dissabte 27 d’agost)


El concert inaugural del dijous 25 d’agost a la Església de la Santíssima Trinitat, a La Ràpita, no està inclòs a l’abonament. Pròximament es posaran les entrades a la venda.

COMPRAR ABONAMENTS A PREU REDUÏT (PARDALET MATINER)