Canvis en la programació: Actuacions en streaming

Hem estat treballant amb la possibilitat que Eufònic Urbà 2021 fos presencial i amb aforament limitat però finalment no ha pogut ser a causa de les limitacions actuals per als equipaments museístics que afecten l’Arts Santa Mònica.

Les instal·lacions artístiques no pateixen cap canvi, i se’n sumen de noves: les peces de Tomanaga Tokuyama, Lina Bautista, Anaisa Alonso i Lot Amorós es podran visitar del 4 al 28 de febrer, amb entrada gratuïta i control d’aforament, en l’horari habitual de l’Arts Santa Mònica. Es presentaran també les noves propostes a la Sala Sintètica a Decentraland, amb Marta Verde i Anna Carreras. La peça de cabosanroque “Sous les violons, la plage” ocuparà el claustre del centre de l’11 al 14 de febrer, i en les mateixes dates es podrà veure també la peça site-specific d’Alfredo Costa Monteiro, “En-lloc”

Les actuacions musicals i accions sonores es traslladen al format online, i podreu seguir-les en obert al nostre canal de YouTube i al web. Se suspenen l’actuació de Ro-e i la performance de Pere Jou i Aurora Bauzà.

Sentim molt qualsevol inconveninent!

CANAL YOUTUBE