Convocatòria residències creatives Eufònic / Lo Pati 2018

Eufònic i Lo Pati – Centre d’Art de les Terres de l’Ebre obren una nova edició de la Convocatòria de Residències Creatives, per desenvolupar-se a Balada, al cor Delta de l’Ebre i amb el paisatge com a element protagonista, al llarg de l’estiu. El resultat de les residències es presentarà al festival Eufònic (del 30 d’agost al 2 de setembre de 2018) en forma de presentació pública, sigui actuació audiovisual, activitat performativa o instal·lació artística.

Laboratori d’idees i desenvolupament de projectes artístics en els quals es prima el diàleg i la interacció entre l’espai natural i la creativitat, aquesta setena convocatòria conjunta entre el Centre d’Art i el festival revisa alguns dels objectius de les edicions anteriors, per donar oportunitat a artistes que treballen en el camp de les accions sonores o visuals en espais públics, siguin urbans o naturals, i que sovint donen lloc a propostes de difícil catalogació. Internacionalitzada el 2015, la convocatòria s’obre de nou a artistes residents en qualsevol dels estats membres de la Unió Europea, oferint l’accés a un espai natural protegit a artistes interessats en la creació visual de fora del nostre país.

Al llarg de les sis edicions anteriors han passat artistes com Atilio Doreste, Edith Alonso i Antony Maubert, Ensemble Topogràfic, Ferran Lega, Jordi Espuny, Lina Bautista i Laura Llaneli, Lukas Adolphi, Marcel Pié & Estampa, Neil Harbisson i Moon Ribas, Nikka, Rubén Patiño, Ryan Rivadeneyra, Tana Garrido i Julia Martos, Tonje Alice Madsen i Camilla Vatne Barrat-Due, Valeria Muledda.

Aquí les bases i més informació. El termini per a la recepció de propostes és el 19 de maig.