Eufònic Campus: Von Hausswolff i més

Eufònic Campus inclou quatre tallers formatius oberts a la participació de diferents nivells i coneixements que permetrà compartir experiències i dialogar amb creadors de referència en el camp de les arts visuals, sonores i digitals.

Carl Michael Von Hausswolff, un dels màxims i més veterans artistes sonors europeus que ha mostrat el seu treball a Manifesta, Documenta X, o la Biennal de Venècia, oferirà un taller al voltant dels fenòmens electrònics de veu (EVPs), misterioses freqüències electròniques amb certes similituds a les transmissions de ràdio presents en determinats tipus d’espais. Els masos abandonats i algun cementiri rústic del Delta de l’Ebre seran objecte de la seva escolta electromagnètica, a la recerca d’aquestes presències sonores amagades (35€. 26 i 27 d’agost).

En col·laboració amb el Parc Natural del Delta de l’Ebre, Judit Onsès i Mercè Ubalde dirigiran una activitat participativa oberta al públic general, una sortida-passeig de caràcter social i de reflexió on poder recórrer els nous elements i actors apareguts en el paisatge: els nous vigilants del Trabucador i les seves garites; els nous espais d’aparcament no oficial al terme municipal d’Amposta; els banyistes… Un recorregut sonor pels voltants del Trabucador i altres comunitats veïnes per explorar les veus, els sons i els sorolls del territori i la seva gent (15€. 28 d’agost).

En col·laboració amb Lo Pati – Centre d’Art Terres de l’Ebre s’organitzen dos tallers infantils. Un sobre la producció de música i so per a sonoritzar videojocs en temps real mentre es juga, a càrrec de Daniel Moreno Roldán i Àlex Palacín (Gratuït. 27 d’agost), i un altre en motiu de la instal·lació de Tomonaga Tokuyama al Centre d’Art Lo Pati, sobre com construir un element lumínic low-cost d’alta rendibilitat amb cartró, led, monedes de coure i àcid, a càrrec de Fèlix Casanellas (Gratuït. 28 d’agost).

Places limitades. Tota la informació i inscripcions aquí