Oberta la inscripció d'Eufònic Pro, una plataforma d'arts transdisciplinàries

Nova edició de la trobada internacional entre professionals de la cultura amb l’objectiu de compartir experiències al voltant d’un programa ampli d’activitats: presentacions, debats i taules rodones, networking etc.

El divendres 28 d’agost, d’11.00 a 18.00, Eufònic Pro tornarà a convertir-se en un espai de trobada entre programadors, comissaris i gestors culturals nacionals i internacionals amb creadors i artistes catalans de naturalesa digital i performativa. L’assistència a Eufònic Pro és gratuïta tant de manera presencial com telemàtica.

Combinant activitats presencials (durant els dies del festival, a Sant Carles de la Ràpita – Terres de l’Ebre) i telemàtiques (a través de streaming, només per a inscrits i professionals), la jornada ens convidarà a parar un moment i reflexionar, analitzar la situació actual i entendre què està passant. La millor manera d’intercanviar aquest coneixement i afavorir la professionalització del talent nacional així com la seva visibilitat i mobilitat és escoltant als que han sabut llegir els canvis, han trobat algunes respostes i estan intentant obrir nous camins. Hi ha dues modalitats d’inscripció: presencial, per a tots aquells que puguin desplaçar-se a El Maset, i no presencial, seguint les activitats via streaming.

El programa, dissenyat per Antònia Folguera, comissària de Sónar +D, i Marta Oliveres, d’El Álamo Creative Management, inclou participants com Mateo Feijoo (qui estarà al càrrec de la xerrada inaugural), Ana Ascencio (IMAL, Bèlgica), ¥€$Si Perse (Catalunya), Mike Pony (Submerge Festival, Gran Bretanya), Kay Patru (Sugar Club), Jason Bailey (Artnome, EUA), Quim Bigas (Catalunya), Maiko Yamamoto (Theatre de Remplacement, Canadá), Alain Thibault (Elektra, Canadà), Natalia Fuchs (Gamma, Rússia), Remco Schruubiers (CTM, TodaysArt, Alemanya) o Anna Carreras (Catalunya),  entre altres.