Primer avançament d'artistes d'Eufònic 2020

Celebrem, com sempre, el final de l’estiu amb música, art i explosions de creativitat. Dels 40 artistes que conformaran la programació d’Eufònic 2020 us presentem un petit avançament! Des de la instal·lació al Centre d’Art Lo Pati de cabosanroque, un dels projectes experimentals més importants del país, a la conjunció còsmica de poesia i pop d’Enric Casasses, Don Simon i Telefunken, passant pel delicat pianisme de Zoon van Snook, les emergents Tarta Relena explorant les sonoritats de les harmonies vocals, la magnífica Magalí Sare i la seva deconstrucció del folk, l’espectacle d’Aurora Bauzà i Pere Jou que investiga la relació entre el cos i la veu i el concurs de trap per adolescents Trap Kids conduït pel mestre Guillamino.

Aquest és el primer avançament dels més de 40 artistes que seran presents a Eufònic 2020:

AURORA BAUZÀ I PERE JOU presenten l’espectacle “I am (t)here”, un treball escènic i musical que investiga la relació entre el cos i la veu, amb la voluntat d’allunyar-se de la tradició musical clàssica que imposa servitud el cos vers la veu.

ENRIC CASASSES, DON SIMON I TELEFUNKEN presenten “Orbiten”, la conjunció del poeta Casasses amb els ritmes siderals i onírics de Don Simon i Telefunken, donant com a resultat una combinació còsmica de poesia i pop electritzant.

MAGALÍ SARE, amb Sebastià Gris, presenten “A boy and a girl” una proposta formada per un conjunt de cançons d’orígens tan diferents com el folklore ‎mallorquí i la música clàssica de cambra, totes elles abraçades pels diferents paisatges que ‎crea l’electrònica. ‎

TARTA RELENA és un dels grups amb més projecció de l’escena catalana, amb una proposta que porta dues cantants a explorar a capella les sonoritats de diferents estils de músiques vocals.

ZOON VAN SNOOK és un compositor i productor nascut a Bristol i establert a Barcelona que utilitza una combinació de sons trobats, gravacions de camp, guitarra, teclats i diferents instruments acústics. Pianisme introspectiu.

CABOSANROQUE presenten la instal·lació “Sous les violons, la plage!” al Centre d’Art Lo Pati d’Amposta, instal·lació interactiva que consisteix en la destrucció col·lectiva, per part dels visitants, d’un quartet de Haydn penjat del sostre.

TRAP KIDS és un projecte del mestre Guillamino, impulsor i presentador d’un concurs per a joves cantants de trap que presentaran via Instagram les seves candidatures per celebrar la fase final amb públic i en directe.

I els artistes seleccionats en les residències artístiques convocades conjuntament amb el Centre d’Art Lo Pati d’aquest any, DAVID AGUILAR I ANDER FERNÁNDEZ, ELSA PARICIO i NUNO VICENTE.