Tres projectes seleccionats per a les residències Eufònic 2017

S’ha resolt la convocatòria de residència artística convocada per Eufònic – Arts Sonores i Visuals a les Terres de l’Ebre i Lo Pati – Centre d’Art de les Terres de l’Ebre per aquest any 2017 dirigida a acollir projectes de vídeo i música experimentals i arts visuals i sonores relacionats amb lo paisatge visual i sonor del Delta de l’Ebre.

Ampliada a l’àmbit europeu des de fa dos anys, en les anteriors edicions han estat seleccionats artistes com Atilio Doreste, Ferran Lega, Tana Garrido i Julia Martos, Nikka, Neil Harbisson i Moon Ribas, Ryan Rivadeneyra, Edith Alonso i Antony Maubert, Lina Bautista i Laura Llaneli, Tonje Alice Madsen i Camilla Vatne Barrat-Due, Rubén Patiño i Lukas Adolphi. Tots ells han presentat lo resultat del seu treball en espais com lo Centre d’Art Lo Pati, lo Mercat Vell de La Ràpita o entorns naturals del Delta de l’Ebre.

Lo jurat d’esta edició, format per Arnau Horta (comissari independent), Sílvia Grumaches (codirectora de spa.RK), Alba G. Corral (comisària i creadora visual), Oskar Fernández (programador d’Eufònic) i Vicent Fibla (director d’Eufònic i Centre d’Art Lo Pati) ha seleccionat tres projectes:

  • Jordi Espuny (Barcelona). Sonificació dels fenòmens sísmics resultants de la injecció de gas en el dipòsit del projecte Castor
  • Valeria Muledda / Studiovuoto (Itàlia). Delta Horizontal Dance
  • Marcel Pié (Barcelona). Cinc rotondes

Gràcies a tots per participar-hi!
Lo resultat de la recerca es presentarà dins Eufònic (del 31 d’agost al 3 de setembre de 2017 a La Ràpita i Amposta), i dins Eufònic Urbà (febrer 2018) a Arts Santa Mònica, Barcelona. Prompte més informació!