Remco Schuurbiers és comissari independent i artista multidisciplinari (fotografia, vídeo, instal·lacions, producció A/V). És codirector del CTM , festival de Berlín de música i arts visuals des de 1999, i director de programació del festival TodaysArt a La Haia, Països Baixos, des de 2007.

Luís Fernandes és un músic, artista sonor i curador resident a Braga, Portugal. Ha col·laborat amb un amplíssim grup d’artistes, entre ells figures clau de l’experimentació internacionals com Hans-Joachim Roedelius, Rhys Chatham o Toshimaru Nakamura. És també el director artístic del festival de música electrónica i art digital Semibreve des de 2011 i de l’espai gnration des de 2014.

Francesco Dobrovich és professor a l’Institut Europeu de Disseny (IED), especialitzat en cultura urbana, art i música. Director d’art a Videocittà, una plataforma oberta i innovadora capaç de descobrir i donar a conéixer la realitat transformadora de les imatges en moviment i de promoure l’excel·lència del sector productiu i ocupacional de l’audiovisual. Amb dues úniques edicions a Roma, ofereix una mirada visionària que atrau un públic ampli i heterogeni vers les diverses disciplines i expressions de la imatge en moviment mitjançant projeccions, performances, xerrades formatives, realitat virtual, videomapping i video-art.