Eufònic és el festival al voltant de les arts sonores, visuals i digital-performatives que se celebra a Terres de l’Ebre, 200 km al sud de Barcelona, amb La Ràpita com a població principal i, en una segona corona de poblacions, Amposta, Tortosa, Miravet, Roquetes i Ulldecona acullen instal·lacions artístiques i actuacions en espais singulars. Eufònic Pro compta amb presentacions, taules rodones i trobades ràpides entre experts, així com activitats més disteses com vermuts amb artistes i presentacions de projectes.
Combinant activitats d’accés lliure amb altres de pagament, Eufònic és un festival d’arts excepcionals en la seva més àmplia accepció: actuacions audiovisuals, instal·lacions artístiques en espais museístics o temporalment habilitats, accions sonores en el paisatge, tallers i activitats participatives, propostes per al públic familiar, jornades professionals i concerts en espais singulars. La singularitat del paisatge de les Terres de l’Ebre en general i del Delta de l’Ebre en particular és l’element vertebral i diferencial del festival, convertint Eufònic en una experiència sonora i visual ancorada en el paisatge i l’entorn.
La dotzena edició del festival a Terres de l’Ebre es celebrarà del 24 al 27 d’agost de 2023, amb un cap de setmana previ (18, 19 i 20 d’agost) amb inauguracions de les instal·lacions artístiques i altres activitats en espais singulars.

Entrades

On i quant es paga

Eufònic té moltes activitats gratuïtes (vermut als Ullals de Baltasar, actuacions del Mercat Vell, Xiringuito del Suís i altres activitats), però algunes són de pagament.

Les entrades per a les actuacions i espectacles Eufònic 2022 recuperen els abonaments després de dos anys de limitacions. Hi ha dos tipus abonaments amb polsera que donen accés a totes les activitats de pagament (Església Nova, Auditori Sixto Mir i Pavelló Firal).

Podeu triar entre dues modalitats: si només voleu anar un dia o -en plan relax total- els dos dies del festival.

 • Abonament Eufònic total (dos dies i dues nits). Divendres i dissabte 26 i 27 d’agost

55€ (dona dret a accés a Església Nova, Auditori Sixto Mir i Pavelló Firal)

 • Abonament un dia solt (dia i nit). Divendres 26 o dissabte 27 d’agost

35€ (dona dret a accés a Església Nova, Auditori Sixto Mir i Pavelló Firal)

 

També es poden comprar entrades soltes pels tres espais de pagament:

 • Església Nova

Entrada per actuació. 7€. Només a taquilla

 • Auditori Sixto Mir

Entrada per espectacle. 10€. Anticipada i taquilla

 • Pavelló Firal

Entrada una nit, divendres 26 o dissabte 27 d’agost. 15€. Anticipada i taquilla

 • Inauguració: Església de la Santíssima Trinitat

Entrada una nit, dijous 25 d’agost. 10€. Anticipada i taquilla

 

Quan i on comprar les entrades

Hi ha dues possibilitats: compra on-line a https://eufonic.net/tickets/ i et redirigirà a entradium.com; i a l’oficina / punt d’informació del festival (Plaça del Mercat, 4, de La Ràpita)

En quines ocasions he de pagar

Als espectacles amb seients (Auditori Sixto Mir, Església Nova, Església de la Santíssima Trinitat), l’entrada es paga per seient i no per edat, de manera que els xiquets/es fins a 3 anys podran accedir gratuïtament sempre que no ocupin un seient. Però és recomanable tenir en compte el tipus de proposta i els horaris.

 

Com presento les entrades

En cas d’entrada anticipada, les entrades es poden presentar impreses en paper o digitalment (al mòbil o via l’app d’entradium). Es validaran digitalment i per ordre de cua. Les entrades no estan numerades.

Els abonaments s’han de bescanviar per la polsera al punt d’informació del festival (Plaça del Mercat, 4, de La Ràpita) entre els dies 23 i 27 d’agost, d’11:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00

 

Què passa si arribo tard

A l’Església Nova i Auditori Sixto Mir, degut al tipus de propostes, no es podrà accedir un cop comenci l’espectacle.

 

Què puc fer si perdo l’entrada

No hi ha problema. Podeu buscar a l’apartat “ajuda” de la plataforma entradium.com

 

Vull venir amb el meu gos

Sovint tenim preguntes d’aquest tipus. Recomanem que, per un dia, deixeu el vostre animalet preferit a casa. No s’accepten animals a l’Església Nova, Pavelló Firal, Mercat Vell i El Maset Espai Jove. Però per descomptat podeu passejar-lo pel vermut dels Ullals de Baltasar i altres activitats a l’aire lliure on els animals són benvinguts. Si aneu a veure les instal.lacions artístiques penseu si ell/a realment ho gaudirà. I si tens un canari, un cocodril o un conill (n’hem vist algun passejant pel poble) o un gat egipci (no els hi pot tocar el sol!), millor pensa-hi si és el moment adient 😉

 

Condicions generals de la compra d’entrades

 • L’organització no es fa responsable dels possibles canvis de programació.
 • No s’admetran canvis ni devolucions de les entrades.
 • Reservat el dret d’admissió.
 • L’organització no garanteix en cap cas l’autenticitat de l’entrada si no ha estat adquirida en canals oficials, ja que podria haver estat falsificada, fotocopiada o danyada. Qualsevol entrada malmesa o sospitosa de falsificació, donarà autoritat a l’organització per privar l’accés al portador de l’entrada.
 • La persona portadora de l’entrada accepta aparèixer en imatges i vídeos realitzats dins i fora dels recintes del Festival Eufònic —tant per la organització i els patrocinadors de l’esdeveniment, com pels diferents mitjans de comunicació— per a la seva posterior difusió informativa i promocional de l’esdeveniment i n’autoritza el seu ús a l’organització.
 • Queden reservats tots els drets d’imatge i propietat intel·lectual.

 


Staff

Vicent Fibla
Curador del programa, direcció

EQUIP DE PROGRAMACIÓ
Alba G. Corral
Antònia Folguera
Arnau Horta
Marta Oliveres
Oskar Fernández

Tere Vallbona
Cap de premsa

Rosa Garcia
Premsa Terres de l’Ebre

Toni L. Querol
Comunicació

Olga Fibla
Cap de producció

Mònica Garcia
Coordinació institucions

Sanna Toivanen
Coordinació, hosting

David Dorado
Cap de producció tècnica

Josep Lanau
Assistent de producció

Rubí Mónaco
Coordinació Eufònic Pro

Karine Nkono
Producció Eufònic Pro

Jaume Vidal
Eufònic Campus

Gerardo Diego García, Dani Cantó, Priscila Alegre
Documentació

Xavi Pujol
Direcció d’art i disseny gràfic

Andrea Iborra
Adaptacions gràfiques

Collserola
Disseny i desenvolupament web

Contacte
info@eufonic.net


Premsa

Contacte premsa
Tere Vallbona
Rosa Garcia