Eufònic és un festival al voltant de les arts sonores i visuals, de quatre dies de durada i que se celebra a Sant Carles de la Ràpita i, de meitat agost a meitat setembre, s’expandeix amb instal·lacions artístiques a diversos espais de Terres de l’Ebre: Amposta, Miravet, Tortosa, Ulldecona i Vinaròs. Eufònic són arts excepcionals en la seva més àmplia accepció: actuacions audiovisuals, tallers, instal·lacions en espais museístics, accions sonores, activitats per al públic familiar i concerts en espais singulars.

La singularitat del paisatge de les Terres de l’Ebre en general i del Delta de l’Ebre en particular és l’element vertebrador i diferencial del festival, convertint Eufònic en una experiència sonora i visual ancorada en el paisatge. La setena edició serà del 30 d’agost al 2 de setembre, i les instal·lacions artístiques s’inauguraran a partir del dijous 23 d’agost. El festival combina activitats d’entrada gratuïta (Mercat Vell, Ullals de Baltasar, tallers i activitats familiars) amb altres de pagament (Església Nova, Pavelló Firal, Auditori Sixto Mir i el dinar/cloenda al Xiringuito de la Costa).

La cinquena edició d’Eufònic Urbà, extensió urbana del festival a Barcelona, es celebrava a Arts Santa Mònica els dies 2 i 3 de febrer de 2018 amb una selecció d’algunes de les millors actuacions audiovisuals i propostes experimentals que van passar per l’edició originària d’Eufònic.


Entrades

On i quant es paga

Eufònic té moltes activitats gratuïtes (vermut als Ullals de Baltasar, passejos sonors, actuacions del Mercat Vell i altres activitats), però algunes són de pagament.

El preu és final. Tots els preus de les entrades i tiquets inclouen la comissió de la plataforma de venda online.

Església Nova:

 • 6€ per espectacle

Pavelló Firal:

 • entrada solta de nit, anticipada: 12€
 • entrada a taquilla: 14€
 • abonament dues nits, anticipat: 18€

La venda d’entrades a taquilla serà només en efectiu. No s’acceptaran pagaments amb targeta de crèdit.

youFonic / Lo Sindicat: Gratuït

Auditori Sixto Mir: 5€ (inauguració)

Xiringuito de la Costa:

 • adults: 33€
 • menors de 14 anys: 16€

Inclou golondrina anada i tornada, vermut, actuacions musicals i dinar. Només anticipada online.
Els xiquets/es fins a 3 anys podran accedir gratuïtament sempre que no ocupin un seient tant en el Xiringuito de la Costa com en la golondrina.

Quan i on comprar les entrades

Compra on-line a la web.

Venda anticipada fins 2 hores abans del mateix dia de l’espectacle pel qual estàs comprant l’entrada

En quines ocasions he de pagar

Als espectacles amb seients (Auditori Sixto Mir, Església Nova, Xiringuito de la Costa), l’entrada es paga per seient i no per edat, de manera que els xiquets/es fins a 3 anys podran accedir gratuïtament sempre que no ocupin un seient. Però tingueu en compte el tipus de proposta i els horaris.

Com presento les entrades

Les entrades es poden presentar impreses en paper o digitalment (al mòbil). Es validaran digitalment i per ordre de cua. Les entrades no estan numerades, excepte la inauguració a l’Auditori Sixto Mir.

Què passa si arribo tard?

A l’Església Nova i Auditori Sixto Mir, degut al tipus de propostes, no es podrà accedir un cop es tanquin les portes.

Què puc fer si perdo l’entrada

No hi ha problema. Podeu buscar a l’apartat “ajuda” de la plataforma entradium.com.

Vull venir amb el meu gos

Sovint tenim preguntes d’aquest tipus. Recomanem que, per un dia, deixeu el vostre animalet preferit a casa. No s’accepten animals a l’Església Nova, Pavelló Firal, Mercat Vell, Lo Sindicat, Xiringuito de la Costa i Biblioteca Sebastià Juan Arbó. Però per descomptat podeu passejar-lo als passejos sonors, al vermut dels Ullals de Baltasar i altres activitats a l’aire lliure on els animals són benvinguts. Per visitar les instal.lacions artístiques penseu si ell/a realment ho gaudirà. I si tens un canari, un cocodril o un conill (n’hem vist algun passejant pel poble), millor pensar si és el moment adient 😉

Condicions generals de la compra d’entrades

 • L’organització no es fa responsable dels possibles canvis de programació.
 • No s’admetran canvis ni devolucions de les entrades.
 • Reservat el dret d’admissió.
 • L’organització no garanteix en cap cas l’autenticitat de l’entrada si no ha estat adquirida en canals oficials, ja que podria haver estat falsificada, fotocopiada o malmesa. Qualsevol entrada malmesa o sospitosa de falsificació, donarà autoritat a l’organització per privar l’accés al portador de l’entrada.
 • El portador de l’entrada accepta aparèixer en imatges i vídeos realitzats dins dels recintes i activitats del Festival Eufònic per a la seva posterior difusió informativa i promocional de l’esdeveniment i n’autoritza el seu ús a l’organització.
 • Queden reservats tots els drets d’imatge i propietat intel·lectual.

Staff


Vicent Fibla
Curador del programa, direcció

EQUIP DE PROGRAMACIÓ
Alba G. Corral
Alicia Álvarez Vaquero
Antònia Folguera
Arnau Horta
Oskar Fernández
Sílvia Grumaches

Sílvia Grumaches
Cap de premsa i comunicació

Xènia Gaya
Patrocini

Maria Barrios
Cap de producció tècnica

Jordi Brunet
Cap de logística i espais

Olga Fibla
Producció

Ginebra Codina
Hosting

Xavi Pujol
Direcció d’art i disseny gràfic

Collserola
Disseny i desenvolupament web

Contacte
info@eufonic.net