Eufònic és el festival al voltant de les arts sonores, visuals i digital-performatives que se celebra a Terres de l’Ebre, 200 km al sud de Barcelona, amb La Ràpita com a població principal i, en una segona corona de poblacions, Amposta, Tortosa i altres localitats del territori acullen instal·lacions artístiques i actuacions en espais singulars. Eufònic Pro compta amb presentacions, taules rodones i trobades ràpides entre experts, així com activitats més disteses com vermuts amb artistes i presentacions de projectes.
Combinant activitats d’accés lliure amb altres de pagament, Eufònic és un festival d’arts excepcionals en la seva més àmplia accepció: actuacions audiovisuals, instal·lacions artístiques en espais museístics o temporalment habilitats, accions sonores en el paisatge, tallers i activitats participatives, propostes per al públic familiar, jornades professionals i concerts en espais singulars. La singularitat del paisatge de les Terres de l’Ebre en general i del Delta de l’Ebre en particular és l’element vertebral i diferencial del festival, convertint Eufònic en una experiència sonora i visual ancorada en el paisatge i l’entorn.
L’onzena edició del festival a Terres de l’Ebre es celebrarà del 25 al 28 d’agost de 2022, amb un cap de setmana previ amb inauguracions de les instal·lacions artístiques.

Entrades


Staff

Vicent Fibla
Curador del programa, direcció

EQUIP DE PROGRAMACIÓ
Alba G. Corral
Antònia Folguera
Arnau Horta
Marta Oliveres
Oskar Fernández

Tere Vallbona
Cap de premsa

Roser Royo
Premsa Terres de l’Ebre

Toni L. Querol
Comunicació

Ona Jorba, Olga Fibla
Producció, logística i espais

Víktor Hurtado
Cap de producció tècnica

Ginebra Codina
Coordinació, hosting

Xènia Gaya
Coordinació Eufònic Pro

Rubí Mónaco
Producció Eufònic Pro

Jaume Vidal
Eufònic Campus

Gerardo Diego García, Dani Cantó, Priscila Alegre
Documentació

Xavi Pujol
Direcció d’art i disseny gràfic

Collserola
Disseny i desenvolupament web

Contacte
info@eufonic.net


Premsa

Contacte premsa
Roser Royo
Tere Vallbona