Eufònic és un festival al voltant de les arts sonores i visuals, de quatre dies de durada i que se celebra a Sant Carles de la Ràpita i, de meitat agost a meitat setembre, s’expandeix amb instal·lacions artístiques a diversos espais de Terres de l’Ebre: Amposta, Miravet, Tortosa, Ulldecona i Vinaròs. Eufònic són arts excepcionals en la seva més àmplia accepció: actuacions audiovisuals, tallers, instal·lacions en espais museístics, accions sonores, activitats per al públic familiar i concerts en espais singulars.

La singularitat del paisatge de les Terres de l’Ebre en general i del Delta de l’Ebre en particular és l’element vertebrador i diferencial del festival, convertint Eufònic en una experiència sonora i visual ancorada en el paisatge. La setena edició serà del 30 d’agost al 2 de setembre, i les instal·lacions artístiques s’inauguraran a partir del dijous 23 d’agost. El festival combina activitats d’entrada gratuïta (Mercat Vell, Ullals de Baltasar, tallers i activitats familiars) amb altres de pagament (Església Nova, Pavelló Firal i el dinar/cloenda al Xiringuito de la Costa).

La cinquena edició d’Eufònic Urbà, extensió urbana del festival a Barcelona, es va celebrar a Arts Santa Mònica els dies 2 i 3 de febrer de 2018 amb una selecció d’algunes de les millors actuacions audiovisuals i propostes experimentals que van passar per l’edició originària d’Eufònic.


Entrades

Entrada gratuïta

Horari visites instal·lacions:
dijous a dissabte: 11:00 a 20:00h
diumenges: 11:00 matí a 17:00h


Staff


Vicent Fibla
Curador del programa, direcció del festival

Alba G. Corral, Arnau Horta
Curadors instal·lacions

Oskar Fernández, Sílvia Grumaches
Curadors programa música

Sílvia Grumaches
Cap de premsa i comunicació

Maria Barrios
Cap de producció tècnica

Xènia Gaya
Cap de producció artística, patrocini

Jordi Brunet
Cap de logística i espais

Olga Fibla
Producció

Pedro de Cos
Disseny de so

Xavi Pujol
Direcció d’art i disseny gràfic

Collserola
Disseny i desenvolupament web

Contacte
info@eufonic.net