Eufònic is the festival around the sound, visual and digital-performative arts that is held in Terres de l’Ebre, 200 km south of Barcelona, ​​with Sant Carles de la Ràpita as the main town and it expands with artistic installations to various villages of Ebre river lands: Amposta, Tortosa and Ulldecona villages. Combining free access activities with admission events, Eufònic are exceptional arts in its broadest sense: audiovisual performances, workshops, installations in museums, sound actions, professional activities, kid-friendly activities and concerts in unique spaces. The uniqueness of the landscape of the Terres de l’Ebre area in general and the Ebre river Delta in particular is the vertebral and differential element of the festival, making Eufònic a sound and visual experience anchored in the landscape.
The tenth edition of the festival in Terres de l’Ebre will be held from August 26 to 29, 2021, with a previous weekend, from August 20 to 22, with the opening of the artistic installations. The eighth edition of our urban extension, Eufònic Urbà, will be held on February 4, 5 and 6, 2021 at Arts Santa Mònica in Barcelona, and the art installations will be open until February 28.

Tickets

Eufònic té moltes activitats gratuïtes (Lo Maset Espai Jove, algunes de l’Església Nova d’aquest any, visites als espais museístics i no museístics i altres activitats), però algunes són de pagament. Aquest any no poden haver-hi abonaments per les limitacions sanitàries, i les entrades són soltes per espai i horari, amb registre d’assistència. En la majoria de casos, són concerts dobles amb una sola entrada:

 • Glorieta de les Escoles
  Entrada doble (dos concerts seguits)
  10€ . Disponibles només online
 • Església Nova
  Entrada doble (dues actuacions o performances seguides)
  5€ . Disponibles només online
 • Ullals de Baltasar
  El tiquet inclou un vermut Lo Bernat
  5€ . Disponibles només online
 • Les Noves Algues
  Entrada doble (dues actuacions seguides)
  5€ . Disponibles només online
 • Concerts gratuïts
  En els concerts gratuïts cal fer reserva prèvia
  0€ . Disponibles només online

En els concerts dobles hi haurà una petita pausa entre les dues actuacions. Es podrà accedir a la zona de bar però no sortir del recinte.

El preu és final. Tots els preus de les entrades inclouen la comissió de la plataforma de venda online. Subjectes a aforament.

Quan i on comprar les entrades

Compra on-line a la web.

Venda d’entrades fins 2 hores abans del mateix dia de l’espectacle pel qual estàs comprant l’entrada

Les entrades fetes en una mateixa operació i fins a 4 persones podran seure junts i hauran d’arribar tots a l’hora. Es prega puntualitat: a causa de les mesures de seguretat, l’accés serà lent.

En quines ocasions he de pagar

L’entrada es paga per seient i no per edat, i aquest any els xiquets/es no podran accedir gratuïtament. Tingueu en compte el tipus de proposta i els horaris, i especialment les limitacions d’aquest any degut a la crisis sanitària.

Com presento les entrades

Les entrades es poden presentar impreses en paper o digitalment (al mòbil). Es validaran digitalment i per ordre de cua. Les entrades no estan numerades.

Què passa si arribo tard?

A la Glorieta de l’Escoles i Església Nova no es podrà accedir un cop es tanquin les portes.

Què puc fer si perdo l’entrada

No hi ha problema. Podeu buscar a l’apartat “ajuda” de la plataforma entradium.com.

Vull venir amb el meu gos

Sovint tenim preguntes d’aquest tipus. Recomanem que, per un dia, deixeu el vostre animalet preferit a casa. No s’accepten animals als espais tancats,  però per descomptat podeu portar-los als vermut dels Ullals de Baltasar, el Xiringuito del Suís i altres activitats a l’aire lliure on els animals són benvinguts. Per visitar les instal.lacions artístiques penseu si ell/a realment ho gaudirà. I si tens un canari, un cocodril o un conill (n’hem vist algun passejant pel poble), millor pensar si és el moment adient 😉

Condicions generals de la compra d’entrades

 • L’organització no es fa responsable dels possibles canvis de programació.
 • No s’admetran canvis ni devolucions de les entrades.
 • Reservat el dret d’admissió.
 • L’organització no garanteix en cap cas l’autenticitat de l’entrada si no ha estat adquirida en canals oficials, ja que podria haver estat falsificada, fotocopiada o danyada. Qualsevol entrada malmesa o sospitosa de falsificació, donarà autoritat a l’organització per privar l’accés al portador de l’entrada.
 • El portador de l’entrada accepta aparèixer en imatges i vídeos realitzats dins dels recintes del Festival Eufònic  —tant per la organització i els patrocinadors de l’esdeveniment, com pels diferents mitjans de comunicació— per a la seva posterior difusió informativa i promocional de l’esdeveniment i n’autoritza el seu ús a l’organització.
 • Queden reservats tots els drets d’imatge i propietat intel·lectual.
 • L’adquisició de qualsevol entrada del Festival Eufònic comporta l’acceptació d’aquestes condicions.

Protocol del Festival Eufònic pel que fa a la prevenció amb motiu de la covid-19 i també les mesures individuals que hauran de seguir les persones que assisteixin al festival d’enguany.

El festival seguirà els següents protocols sempre d’acord amb la normativa vigent:

 • Desinfecció diària de tots els espais.
 • A l’entrada de tots els espais hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.
 • L’aforament i la disposició del seients compliran les distàncies de seguretat requerides.
 • L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i sota control del personal d’accés per garantir la distància de seguretat.

Mesures individuals:

 • Recorda que a tots els espais del festival cal mantenir una distància de seguretat entre persones seguint la normativa dels espectacles en espais tancats o a l’aire lliure.
 • A hores d’ara, l’ús de la mascareta és obligatori en espais tancats i en tots els espais públics, tant si s’esta assegut com de peu. El fet de no portar la mascareta por comportar l’expulsió de la persona del lloc del concert.
 • Serà necessari arribar als espais amb antelació suficient per facilitar l’entrada esglaonada.
 • Et recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.
 • Si penses que pots tenir símptomes de la Covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa.

Staff

Vicent Fibla
Festival director

BOARD OF PROGRAMMERS
Alba G. Corral
Arnau Horta
Oskar Fernández
Sílvia Grumaches

Antònia Folguera, Marta Oliveres
Eufònic Pro curators

Sílvia Grumaches
Press (national)

Roser Royo
Press (Terres de l’Ebre)

Jordi Chicletol
youFonic curator

Maria Barrios
Chief in technical production

Olga Fibla
Logistics and urban infrastructures

Jordi Forcadell
Production, supplies

Ginebra Codina
Coordination, hosting

Cristina Abelló
Eufònic Pro

Rubí Mónaco
Eufònic Pro

Jaume Vidal
Eufònic Campus

Gerardo Diego García, Dani Cantó
Photographers

Priscila Alegre
Video

Som Coure
Identity and graphic design

Collserola
Web development

Contact
info@eufonic.net


Press

Press contact
Roser Royo
Sílvia Grumaches