L’any passat arrencàvem la jornada #supportvisualists, un espai de reflexió i debat pensat per ajudar el sector dels creadors visuals, especialment aquells que es dediquen a aquelles formes de creació audiovisual relacionades amb l’ús de tecnologies emergents. Aquest any, la jornada s’obre cap a la transversalitat del món digital i la lectura de dades, focalitzant-nos en les experiències interactives i immersives amb creadors que parteixen de la visualització de dades, els processos en 360º o l’ús dels algoritmes com a eina fonamental de treball, incidint en les implicacions socials d’aquestes tècniques.

Comissariada per Antònia Folguera (Sónar+D) i Alba G. Corral i amb Paula Taboada (VJ Spain) exercint de relatora, comptarà amb la participació de Joana Moll (investigadora digital), Marta Oliveres (Institut Ramon Llull) o Domestic Data Streamers o Eyesberg, entre d’altres.

PROGRAMA

11:00 Presentació: Vicent Fibla
11:10 Keynote:Antònia Folguera (comissari Sónar +D)
11:30 360º, THE NEW BLACK amb Alba G. Corral (artista i comissària), Oscar Sol (artista) i Eyesberg (estudi creatiu)

12:15 Pausa cafè Illy corner

12:30 POST-VERITAT DIGITAL amb Joanna Moll (investigadora digital) i Domestic Data Streamers (estudi de desenvolupament)

13:30 CREACIÓ INTERDISCIPLINÀRIA EN XARXA amb Marta Oliveres (Institut Ramon Llull) i Gastón Core (Sala Hiroshima)

14:15 Conclusions: Paula Taboada (VJ Spain)

14:45 Dinar (prèvia inscripció)