Coneixem a Lina per les seves múltiples facetes (artista sonora, compositora i investigadora, coordinadora a Mediaestruch, membre de Sons de Barcelona i Toplap, docent a UOC o al Màster d’Art Sonor de la UB…), i ara es presenta amb un projecte instal·latiu, “Kilobots”, sorgit de la feina desenvolupada amb tecnologia en codi com a part de la Beca al Lab d’interacció d’Hangar Centre de Producció i Recerca d’Arts Visuals. 

Investigant el comportament dels algorismes com a col·lectius d’espècies i el fenomen de l’esbart, “Kilobots” es formalitza com un eixam compost per petits robots amb Arduino que, de la mateixa manera que en la naturalesa, prenen decisions senzilles i són capaços de produir resultats complexos. Com un cardumen de peixos, un esbart d’ocells o un eixam d’insectes: per què no xoquen entre si? Com saben cap a on anar? Qui està al càrrec?

Lina Bautista, artista guanyadora de la Beca de Recerca i Experimentació d’Hangar, Centre de Producció i Recerca d’Arts Visuals. La beca atorga una residència al Laboratori d’Interacció d’Hangar per desenvolupar un projecte en l’àmbit de la tecnologia en codi obert, el qual es presentarà en format d’instal·lació artística a Eufònic.

Amb la col·laboració

Inauguració: 4 de febrer
Visites fins el 28 de febrer