Tom Scholefield (Konx-om-Pax) és un animador, director i artista audiovisual escocès de 30 anys amb base a Berlín. Des que es va graduar a l’Escola d’Art de Glasgow en 2006, el seu treball com a director ha estat projectat i presentat per tot el món en diversos festivals multimèdia i publicacions, des de Glasgow fins a Tòquio. Més recentment, Onedotzero va realitzar una gira d’”Advanced Beauty” (Visual Music DVD Comissariat per Universal Everything) en format projecció HD que va començar a Londres al BFI Southbank i va continuar per Europa i Sud-amèrica. En els últims anys ha treballat amb Warp Records, Brainfeeder, Hyperdub, DFA Records, R & S, No-Fun Productions i Optimo Espai, amb clips per Kuedo o Jamie Lidell.

Tom també ha aparegut a Graphik Magazine, Wire, Dazed & Confused i, més notablement, en el mundialment conegut Egyptian Theatre de Hollywood com a part de Resfest.

El taller s’impartirà en anglès. El preu del taller és de 30 euros. També disponible taller + nit d’hotel + entrada nit divendres per 60 euros.

Tom Scholefield estarà tocant amb el seu àlies artístic Konx-om-Pax la segona de les nits Eufònic.

 

Amb la col.laboració de