Creadora sonora, performer i investigadora digital italiana, durant juliol ha portat a terme un estudi a El Perelló, la zona amb més tradició apicultora a Terres de l’Ebre, a partir del moviment de les abelles com a metàfora del moviment humà en el context rural. Al Convent instal.larà, durant dos dies, un punt de trobada per compartir les experiències de l’escolta i la comunicació a través del moviment.

L’artista compartirà al Convent de La Ràpita la seva immersió en la vida de les abelles, els apicultors i el territori, on ens convida a ser part del procés del treball i ens proposa de trobar-nos com a eixam sonor per participar en una experiència de creació sonora compartida a partir del cos, les abelles i l’escolta.

La proposta desenvolupa eines i pràctiques simples d’escolta i creació per compartir la nostra percepció del territori i experimentar junts altres possibilitats de presència. La proposta s’activa divendres 1 de setembre, de 18:30 a 20:30, i és oberta al públic en general i no cal cap formació ni nivell musical o performatiu.