STALKERS: busquem interessats en comissariat i curadoria de propostes artístiques

Busquem #Stalkers a Terres de L’Ebre!

Entra al programa de comissariat i programació cultural 2024

#Stalkers és un projecte per a joves interessats/des i/o implicats/des en les arts en viu (música, dansa, performance, etc), procedents de diferents municipis del territori català i que vulguin participar d’una experiència al voltant de la idea del comissariat i curadoria de propostes artístiques. 

El projecte demana una implicació de dos anys, amb diferents moments d’intensitat i participació. Les dues persones seleccionades de cadascun dels territoris tindran l’oportunitat de viure diferents festivals d’arts vives del territori català durant el primer any; visitaran en estades de tres dies en cada ocasió els festivals Sâlmon de Barcelona (23-25 de febrer), Sismògraf d’Olot (19-21 d’abril), Eufònic de Terres de l’Ebre (11-14 de juliol), Fira de Tàrrega (6-8 de setembre) i TNT de Terrassa (27-29 de setembre). Acompanyades de creadors i creadores, gestors i gestores culturals i altres agents del sector, no només descobrireu les programacions dels festivals sinó que compartireu converses i coneixements al voltant de la tasca de curadoria, programació, models organitzatius i gestió cultural. El segon any del projecte, els i les #stalkers de les Terres de l’Ebre, acompanyades per la figura de mediació del festival, idearan una proposta d’arts vives per a Eufònic 2025 i la portaran a terme.

Si ets de les Terres de l’Ebre, tens entre 18 i 25 anys i t’interessen les arts en viu (música, dansa, performance, etc), aquesta és la teua oportunitat de viure-les des de dins! Busquem 2 joves Stalkers: envia’ns un mail a info@eufonic.net amb

  • les teves dades personals
  • explicant la teva motivació per participar en el projecte de comissariat i curadoria de propostes artístiques
  • els teus interessos culturals
  • si tens o no experiència en el camp de les arts en viu
  • si tens interès a col·laborar amb equipaments del teu municipi.

#Stalkers és una magnífica opció de conèixer, des de dins, cinc festivals líders en els seus camps d’interès; i una oportunitat per participar en la programació dels festivals, obrint nous móns i possibilitats.

> DATA LÍMIT PER PRESENTAR-S’HI: 29 de gener