Eufònic guanya dues aportacions a l’esponsorització

Eufònic – Arts Sonores i Visuals de les Terres de l’Ebre ha guanyat dues aportacions a l’esponsorització a les jornades Culturfing que es van dur a terme a Barcelona el 14 i 15 d’octubre a l’espai Fabra i Coats – Fàbrica de Creació. CultSurfing són unes trobades professionals multidisciplinàries que tenen com a objectiu la difusió i l’intercanvi d’idees dins el sector cultural de tot el territori dels Països Catalans. Un programa impulsat per la Direcció Barcelona Capital de l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat de Catalunya ideat per a crear connexions entre projectes culturals singulars.

Eufònic ha guanyat a Cultsurfing 2014 una aportació de 4.000 € de la Fundació Damm per a l’edició 2015 del festival. Igualment ha resultat guanyador – ex aequo – de l’aportació de 5.000€ de Movistar, en aquest cas compartida amb el festival Fade, Festival d’Art i Electrònica de la Cellera de Ter a la comarca de La Selva.

L’objectiu de Cultsurfing és catalogar, connectar i donar visibilitat a projectes culturals singulars que volen ampliar el seu ressò. Durant les jornades es van presentar en directe els 20 projectes seleccionats d’entre els 120 presentats, es va presentar el catàleg de CultSurfing amb més de 60 propostes i es van crear espais d’interacció i connexió entre els assistents. Eufònic va explicar el seu projecte als assistents a les jornades el matí del dia 15 d’octubre, a on es va presentar també el vídeo resum del festival i es van anunciar les dates de l’extensió urbana d’Eufònic que es celebrarà els dies 11, 12 i 13 de desembre a Arts Santa Mònica de Barcelona.