Primera trobada dels participants del projecte Europeu CO-VISION - Mapeando el Patrimonio Natural

Eufònic uneix forces en el projecte europeu CO-VISION

CO-VISION: un projecte per situar el patrimoni natural d’Europa a través de la cultura

Durant els pròxims tres anys, Eufònic formarem part de la iniciativa “CO-VISION – Cartografiant el Patrimoni Natural”, un projecte de cooperació finançat per la Comissió Europea que té com a objectiu cocrear i coproduir un model de continguts culturals i un arxiu digital artístic de la UE al voltant dels reptes ambientals, involucrant a ciutadans, artistes i entitats locals a través d’una estratègia participativa cultural.

El projecte vol detectar, situar i exposar l’estat de salut actual del patrimoni natural europeu amb l’objectiu d’estimular una profunda conscienciació sobre la crisi climàtica, fomentar comportaments sostenibles i assegurar que part del patrimoni natural en risc es preservi per a la memòria futura, valors que des del festival compartim i fem valdre en cada edició d’Eufònic.

Presentació del projecte Europeu CO-VISION - Mapeando el Patrimonio Natural

CO-VISION – Cartografiant el Patrimoni Natural és un projecte entre vuit festivals europeus: Videocittà (Itàlia), Transilvania Trust (Romania), KIKK (Bèlgica), LAB852 (Croàcia), Athens Digital Arts Festival (Grècia), Rencontres Audiovisuelles (França), Signal (República Txeca) i Eufònic; juntament amb quatre partners tècnics: IED (Itàlia), The Norwegian University of Science and Technology (Noruega), South-Eastern Finland University of Applied Sciences | Creative Industries Research Unit, Kouvola (Finlàndia) y Mapa das ideais (Portugal). Un total de dotze actors culturals professionals repartits en onze països d’Europa units per cartografiar el patrimoni natural d’Europa. Aviat més informació!