Eufònic Urbà 2014

Eufònic Urbà torna a l’Arts Santa Mònica de Barcelona els dies 11, 12 i 13 de desembre com una extensió urbana del festival Eufònic – Arts Sonores i Visuals a les Terres de l’Ebre, amb un recull de les millors accions, instal·lacions i actuacions audiovisuals que van tenir lloc a la darrera edició el passat mes de setembre, així com el resultat de les diverses residències artístiques i intervencions comissariades per Eufònic.

Eufònic és un espai de trobada entorn a les pràctiques contemporànies vinculades a les arts sonores i visuals en la seva més àmplia accepció, i que té com a principi vertebrador donar visibilitat a algunes de les propostes més innovadores en el camp de la investigació sonora, la creativitat col·lectiva, la multidisciplinarietat i els visuals d’avantguarda, la música electrònica i la comunicació interactiva, apostant pel territori i el diàleg entre tradició i contemporaneïtat. Una experiència oberta i multidisciplinària que posa l’accent en l’experiència i el descobriment, i que en la segona edició d’Eufònic Urbà ofereix un tast d’algunes de les millors propostes que han passat pel festival, aprofundint en el diàleg i el vincle entre disciplines i mostrant alguns dels fruits que han donat el pas per les Terres de l’Ebre dels artistes convidats.

Com en les edicions celebrades a les Terres de l’Ebre, on es posa molt l’accent en la vinculació amb el paisatge i el territori, en l’edició urbana d’Eufònic també hi trobarem dues línies de programació diferenciades: les propostes més artístiques, experimentals i d’investigació sonora i visual i les propostes més expansives i obertes entorn a les pràctiques audiovisuals. Totes les activitats d’Eufònic Urbà són d’entrada gratuïta.


ARTISTES EUFÒNIC URBÀ 2014

ALBA G. CORRAL bRUNA DJCARLES VIARNÈSDESILENCE STUDIOEDU COMELLESFXMOVEMENTILLAJAUME VIDALTANA GARRIDO + JULIA MARTOLAURA LLANELI + LINA BAUTISTALUCA RULLO + MIGUEL AYESALLORENÇ BARBERMOBILTY LABSHOEGTALLER BASCHET UBTHE SUICIDE OF WESTERN CULTUREXTRNGR