Postgrau de creació sonora

Des d’Eufònic vos recomanem lo Postgrau de Creació Sonora impartit per la Universitat de Barcelona en col·laboració amb l’Arts Santa Mònica i el centre de creació Hangar. Lo Postgrau de Creació Sonora se constituix en àmbit de coneixement i d’experimentació per a artistes sonors emergents i es dirigix a llicenciats o professionals de la música, la ràdio, la tecnologia del so, les arts plàstiques, lo vídeo-art, la dansa o el teatre, professionals de l’arquitectura, interessats en les diverses modalitats de treball artístic amb so, tals com l’art sonor, la música experimental, la música acusmática, la poesia sonora, la performance, lo paisatge sonor, la instal·lació o els sistemes multimèdia, entre atres.

Impartit per Josep Manuel Berenguer (coordinador), Josep Cerdà, Carmen Pardo, Roc Jiménez de Cisneros, Ray Gallon, Carlos Gómez i Bàrbara Held.

Lo curs s’estructura en los següents mòduls temàtics:

* PSICOACÚSTICA I MÚSICA EXPERIMENTAL – Josep Manuel Berenguer
* ÈTICA I ESTÈTICA DE L’ART SONOR – Carmen Pardo
* ESCULTURA I OBJECTES SONORS – Josep Cerdà i Martí Ruiz
* ELEMENTS DE GENERACIÓ MUSICAL – Roc Jiménez de Cisneros
* CREACIÓ RADIOFÒNICA – Ray Gallon
* REGISTRE DEL PAISATGE SONOR – Carlos Gómez
* INSTAL·LACIÓ SONORA – Bàrbara Held

Este postgrau pot cursar-se independentment o com a part de les matèries que configuren los estudis del MÀSTER EN ART SONOR DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (70 crèdits *ECTS), que s’estructura en dos postgraus: POSTGRAU DE CREACIÓ SONORA (30 crèdits ECTS), impartit d’octubre a gener, i el POSTGRAU DE DISSENY SONOR (30 crèdits ECTS), les activitats dels quals tenen lloc entre febrer i juny. L’obtenció del Títol de Màster en Art Sonor requerix estar en possessió dels crèdits corresponents (30+30 crèdits ECTS), que poden cursar-se de manera independent, i la realització del projecte final TFM (10 crèdits ECTS), que es duu a terme d’octubre a gener, una vegada superats tots dos postgraus.

Preinscripció oberta
Prematrícula del 01/05/2014 a 22/09/2014 // Matrícula del 22/09/2014 al 14/10/2014
Inici docència: 14/10/2014 // Final de docència: 10/02/15 // Preu: 1.800 €

Contacte: cerda@ub.edu
+Info: https://www.ub.edu/masterartsonor