Residències artístiques Eufònic 2014

L’ADN d’Eufònic passa també per les propostes més experimentals i arriscades com poden ser les presentacions de les residències artístiques convocades conjuntament amb Lo Pati – Centre d’Art de les Terres de l’Ebre  i que es realitzaran durant l’estiu.

Les propostes triades entre les moltes rebudes són les de les artistes Lina Bautista i Laura Llaneli que presentaran “Camí privat”, un “passeig sonor”, un projecte que partix de la investigació tant geogràfica com històrica de les quatre torres dels Alfacs projectades al S. XVI i que mos aproparà a l’abandonada Torre de Sant Joan; i “Aproximaciones a un reflejo involuntario”, un projecte de les videoartistes Julia Martos i Tana Garrido que explora la idea d’imatge real versus imatge hiperreal, treballant sobre el concepte del reflex.

Per primera vegada es va convocar conjuntament entre Lo Pati i LABoral Centro de Arte y Creación Industrial de Gijón una residència de producció que va triar el projecte de l’artista Edu Comelles, “Paisatges impossibles”, una cartografia sonora a dos territoris, que realitzarà en dos setmanes d’estada entre el Delta i Astúries i que es presentarà també durant la nova edició d’Eufònic.