Tres projectes seleccionats a Eufònic STNBL 2024

Tres projectes seleccionats a Eufònic STNBL 2024

Afrontem la sostenibilitat creativa amb Núria Nia i Citlali Hernández, PoleTwo i Eneritz Tejada

La línia dirigida a artistes catalans i catalanes enfocada a la sostenibilitat creativa, Eufònic STNBL, recupera tres projectes ja desenvolupats de petit i mitjà format per viure’ls de nou del 4 al 14 de juliol a Eufònic.

Amb prop de 70 propostes presentades, el jurat de la convocatòria de projectes Eufònic STNBL 2024 ha destacat “l’alt nivell i les ganes de comptar amb més projectes”. Finalment els seleccionats han estat:

Núria Nia i Citlali Hernández – “UNA PELL DISTANT”

Núria Nia i Citlali Hernández - “UNA PELL DISTANT”

Una instal·lació de Núria Nia i Citlali Hernández que estableix un diàleg entre la microbiota humana, els diferents conjunts de dades personals que habiten en l’espai d’Internet, i les maneres en què els sistemes algorítmics operen en la producció de cossos i subjectivitats contemporànies.

PoleTwo – “DINS DE LA LLUM”

PoleTwo - “DINS DE LA LLUM”

Un directe audiovisual experimental de PoleTwo per abduir-nos en un espai temps governat per la saturació de la llum i la foscor, un contrast entre el silenci i el soroll, la calma i l’ansietat.

Eneritz Tejada – “HUMAN LEARNING”

Eneritz Tejada - “HUMAN LEARNING”

Una performance d’Eneritz Tejada que tractarà de comprendre les limitacions cognitives associades al cos humà, a través de l’estudi de les relacions entre la música i el moviment corporal.