“Veo una voz: Escénicos en Europa”, un projecte del festival GREC i Eufònic

Amb motiu de la Presidència Espanyola de la UE, el festival GREC (Barcelona) i Eufònic (Terres de l’Ebre) hem comissariat i produït Veo una voz: escénicos en Europa, una sèrie de càpsules audiovisuals amb una selecció d’artistes que han format part de la programació del Grec en les últimes edicions. Des del teatre d’objectes fins a la dansa, passant pel circ contemporani i l’expressió del cos, així com la reinterpretació del flamenc i la poesia sonora, dotze destacats artistes representen l’avantguarda artística espanyola amb reconeixement tant a nivell europeu com internacional.

De nord a sud, de les illes al centre, els dotze noms exploren i revitalitzen la tradició i el llegat cultural, amb connexions entre Amèrica Llatina i Europa. Tots ells, referents de l’escena cultural actual, projectant la diversitat i el potencial artístic del país a través de les arts escèniques hibridant-se amb les altres disciplines contemporànies: Agrupación Senyor Serrano, Mercedes Peon, Azkona-Toloza, Oligor Microscòpia, cabonsanroque, Conde de Torrefiel, Rocío Molina, Aurora Bauzà & Pere Jou, Alberto Cortés, Joan Català, Cris Blanco i Celso Giménez / La Tristura.

De moment podeu veure’n cinc al canal de youTube de Presidencia Española del Consejo de la UE, i en els propers mesos aniran publicant-se la resta. Estigueu atents!

VEURE-HO A YOUTUBE