“Aresta” proposa eliminar la presència humana de la performance musical, on un ensemble de saxòfons es converteix en intèrpret i instrument autònom. Vuit saxos pengen d’estructures metàl·liques piramidals i una sèrie d’altaveus disposats a l’interior dels tubs actuen com a font sonora, i l’instrument, com a cos ressonador que amplifica i filtra el so, acull més d’un centenar de LED’s creant una gran coreografia lumínica que es mou en perfecta sincronia amb el so.

Actiu en diverses disciplines de l’àmbit contemporani com són la música electroacústica, la improvisació lliure, el repertori modern i la col·laboració amb dansa i teatre, el treball de Marc Vilanova es centra en l’exploració de l’instrument, una recerca constant de nous sons, tècniques i expressions que conformen un discurs musical intens i vibrant. Els seus treballs s’han presentat a diversos festivals d’arreu del món (Japó, USA, Canadà, Brasil, Taiwan, Rússia i molts d’altres); la seva activitat pedagògica l’ha portat a impartir tallers i masterclass a universitats com la Tokyo National University “GEIDAI”, MIT Saxophone Ensemble de Taipei, Federal University of Rio de Janeiro, Saxophone Academy de São Paulo, Sibelius Academy de Hèlsinki, Royal Academy of Music Aarhus o la Hochschule für Musik Basel.

[button type=”default” size=”lg”] Es podrà visitar fins el 9 de setembre [/button]

 

Horaris:
De dimarts a divendres de 10:00h a 13:30h i de 17:00 a 19:30h | Dissabtes de 17:00 a 19:30h | Diumenges d’11:00 a 13:30h | Dilluns i festius tancat